středa 2. listopadu 2016

2. listopad

Dnes jsem vytvořil nový seznam videí, který jsem pojmenoval Smějící se bestie.
 Takto líbezně nás, jako národ oslovoval zastupující říšský protektor Reinhard Tristan Eugen Heydrich
Chlapec  měl recht a  Reichsprotektorat Böhmen und Mähren,  resp. jeho stateční občané mu to jeho bačování sečetli už 4.července 1942.
 To byla doba, kdy tu neřádila šílená ombucmáňa s mizerným odhadem věku lidí (viz. Kuřim) a tak se nebohého zastupujícího reichsprotektora neměl kdo zastat.
Co bába Shabatka ztratila na vizuálně rozlišovacích schopnostech, to si bohatě vynahrazuje zvýšenou citlivosti k muslimským právům. Dnes proběhl soud s PhDr. Ivankou Kohoutovou, ředitelkou školy, která měla tolik drzosti, že dodržovala zákony. V prvním případě, kde budoucí studentka neměla správné doklady se to zdálo jasné, než se dověděla, že to bylo kvůli šátku.
 V druhém ostatně taky, ale tam šlo jen o to, že  inteligence i studijní schopnosti drahé studentky byly natolik alternativní, že prakticky bouchla, krom angliny, snad ze všech předmětů.
A opět za to mohl šátek! To tedy praví ti praví lidskoprávní správně neziskově organizovaní. Pár jich bylo možno zahlédnout i v chodbách soudu. I když, i tam se chybička vloudila, neb jedna správně ošátkovaná dívčina je snachou výše zmíněné ombucmáni. Ale proč ji to vyčítat, rodinu je třeba podpořit a běžnému ofčanovi je třeba ukázat, zač je toho sharia.

 Sákryš já napsal sharia, počkej... že já  něco prokecl? Něco co zatím nemělo být vytaženo?!

Fajn, tak vám prozradím ještě jednu drobnost, ministr Herman si totiž na 17. listopadu chystá malé překvapení. 

Tak zatím a slunce v buši!


Žádné komentáře:

Okomentovat