úterý 1. listopadu 2016

1. listopad 2016 

Nadpis je zároveň datem spuštění nového blogu, který se bude převážně věnovat příspěvkům na  Nekorektní TV.

 Tento kanál si dal za cíl přehledně shromáždit na jedno místo kontroverzní a často nekorektní témata, která přínáš neklid nejen v naší vlasti, ale také v Evropě.
 Aby někdo nebyl zklamán, napíšu co na Nekoretní TV nikdy nebude. Neuvidíte  rasistická videa, hrané násilí a recenze počítačových her.
Věnovat se budeme pronikání jedné zvrhlé ideologie, maskované jako náboženství do všech segmentů občanského života v Evropě.
 Zastáváme názor že demokracii nám nesmí vzít nikdo z oligarchů, žádná z neziskovek a nikdo z extrémistických politiků. Dáváme hlas lidem z pravého i levého politického spektra, krom extrémních směrů.
 Uznáváme takové osobnosti veřejného života jako jsou Petr Robejšek, Alexander Tomský, nebo třeba generál Jiří Šedivý.


Protože se o nás říká, že jsme národem smějících se bestií, tak se občas objeví provokující videa, nebo odkazy na hodně vypečené články. V oblíbeném D-fens publikuje své postřehy na aktualní témata Miloš Zbránek:  Z Kanadského tisku 

Zbránkova brilantní bžunda doplňuje několik všetečných otázek na generála Bradyho.

Prostor dostal také špičkový politolog z Tramtárie se svým neotřelým komentářem.

Podíváme se na Pražský hrad a zajímavou přednášku Jiřího Černohorského pro zastydlá slunéčka (patrně islamotečná, ale to by věděl lépe Martin Konvička) 

Žádné komentáře:

Okomentovat